KWALITEIT EN DESIGN  MR Kidsproducts, gevestigd in Veenendaal, staat garant voor kwalitatief hoogwaardige baby -en kinderproducten die gemaakt zijn met oog voor detail.  Wij onderscheiden ons sterk van onze concurrenten m.b.t. het gratis weggeven van prachtige baby -en kinderproducten zoals badpuzzels, steps, driewielers, buggydragers, Hello Kitty loopwagens en vele andere producten.

MR kidsproducts biedt deze gratis producten aan in combinatie met de aanschaf van complete babykamers, kinderkamers, kiddy guard traphekjes, buggy board meerijdplankjes, bibabad babybadjes, babydragers Lascal M1 carrier,  commodes, kinderkasten, kinderbedden, kinderwagens en ledikanten.

Het design van de producten heeft een klassiek maar ook modern karakter en is geproduceerd met houtsoorten van hoge kwaliteit zoals grenenhout, sterk MDF en het zeer populaire teakhout.  
 


kwaliteit babykamer.jpg

 

MR Kidsproducts levert producten af door geheel Nederland middels transport-distributiecentra in de volgende steden: Amsterdam, Haarlem, Den Helder Noord-Holland, Den Haag, Rotterdam Zuid-Holland, Middelburg, Vlissingen Zeeland, Arnhem, Nijmegen, Gelderland, Maastricht Limburg, Eindhoven, Tilburg, ’s Hertogenbosch Noord-Brabant, Veenendaal, Amersfoort, Utrecht, Zwolle Overijssel, Assen Drenthe, Almere, Lelystad Flevoland, Groningen en in Leeuwarden Friesland.

 

GRENEN


 

 grenenhout.jpgGrenen is na vuren de meest gebruikte naaldhoutsoort in Nederland. Daarentegen is het in Vlaanderen de  meest gebruikte houtsoort.  
  Grenen wordt veel toegepast op meubelen, waarbij het contrast tussen het roodachtige  kernhout en het veel lichtere spint voor een
  levendig effect zorgt. De duurzaamheid van grenen is enorm en derhalve een gewilde houtsoort.

 

        

TEAK


Teak is in de loop der jaren erkend als een zeer goed vervangmiddel voor bekende hardhoutsoorten als mahoniTeak.jpge en dergelijke. Wat teakhout zo bijzonder maakt is de groeisnelheid en de kwaliteit van het hout. Na circa 20 jaar zijn de bomen kaprijp, waarna het hout niet onder doet voor ander kwalitatief hardhout. Bij blootstelling aan het licht krijgt teakhout een fraaie goudbruine kleur.  
Het hout bevat olieachtige stoffen wat gevoed mag worden met teak finisher en Wood care, het hoeft dus niet met verf te worden bewerkt.
 

Teakhout heeft unieke eigenschappen. Teak is door zijn tinten adembenemend mooi en is ongekend duurzaam. Het rot niet, dat wil zeggen teakhout valt in de allerhoogste graad van rotbestendigheid. Teak is daarom geheel resistent.

 

Teak Child Home.jpg

 

B140ST kwaliteit.jpgKO3ST kwaliteit.jpg

speelcombinaties