Bibabad Douches

Voor doucheruimtes vanaf 70 x 70 cm is het Bibabad verkrijgbaar in twee types:
 
De verstelbare versie:

Indien dit BiBaBad gevuld is met water heeft het een buitenmaat van ca. 90 x 90cm. U kunt dit type ook verkleinen tot ca 70 x 70cm. Het voordeel van deze verstelmogelijkheid is dat u dit type eenvoudig aan uw doucheruimte aan kunt passen en zodoende rekening kunt houden met opstaande randen, de vorm van de douchebak etc. Met het eenvoudige clipsysteem stelt u eenmalig de juiste maat in. 

De niet verstelbare versie: 

Deze versie is wat kleiner dan de vorige en heeft (in een met water gevulde toestand) een buitenmaat van ca 80 x 80cm. Deze versie kunt u niet in de lengte en breedte verstellen.

bibabad douches babybad.jpg


 

 

 

 


Het BiBaBad kan daarom ook in de meeste kwart ronde douches worden gebruikt. Het unieke van het BiBaBad is dat u het badsysteem in de douche plaatst waar u het ter plekke kunt vullen en weer leeg laten lopen. U hoeft dus niet met emmers water te sjouwen. Het BiBaBad is voorzien van een afvoer. Deze afvoer is in de hoek geplaatst en past in een verlaagde afvoer. Na gebruik kunt u het BiBaBad eenvoudig opklappen en plat tegen een muur wegzetten.